Viktigt med bra och effektiv lagerinredning

Att ha en effektiv lagerinredning är avgörande för att optimera lagerutrymmet och underlätta förvaringen av olika varor och material. Hos Hans Høj Lagerinventar A/S finns det gott om inredning för lager som kan vara värt att satsa på. Här nedan kan du läsa mer om olika typer av lagerinredning som kan vara fördelaktiga att ha.

Pallställ och pallställage

Pallställ är robusta ställningar avsedda för att lagra och organisera pallar. Dessa ställningar kan vara justerbara för att passa olika storlekar och typer av pallar, vilket gör dem mångsidiga och anpassningsbara till olika behov. Pallställage är ett sätt att organisera flera pallställ på ett effektivt sätt, vilket sparar utrymme och ökar tillgängligheten.

Lagerställ och hyllställ

Lagerställ och hyllställ är användbara för att lagra mindre produkter och för att organisera lagret på ett strukturerat sätt. Dessa ställningar kan vara tillverkade av olika material såsom metall eller trä och kan anpassas efter behov med avtagbara hyllplan.

Grenställ och lagerhyllor

Grenställ är idealiska för att lagra långa eller skrymmande objekt som rör, plankor eller andra material. Lagerhyllor erbjuder flexibel förvaring för en mängd olika varor och kan anpassas med olika typer av hyllplan för att passa olika behov och produkter.

Förvaringshyllor och plastbackar

Förvaringshyllor är praktiska för att organisera mindre föremål och för att skapa överskådliga lagringsområden. Plastbackar är lätta, hållbara och idealiska för att förvara och transportera varor säkert.

Tippcontainrar och pallcontainrar

Tippcontainrar är användbara för att lagra och transportera bulkvaror eller avfall. De kan vara försedda med hjul för enkel förflyttning och har ofta lock för att säkra innehållet. Pallcontainrar är specialdesignade för att lagra och transportera pallar på ett säkert och effektivt sätt.

Pallramar och pallstativer

Pallramar är fällbara och ger möjlighet att enkelt lasta och lossa pallar. De är användbara för att optimera lagerutrymmet när pallarna inte är i användning. Pallstativer är robusta ställningar som är avsedda för att lagra och organisera pallar på ett säkert sätt.

Förvaringsbackar och förrådsbackar

Förvaringsbackar är idealiska för att organisera smådelar och för att förvara varor på ett strukturerat sätt. Förrådsbackar är robusta och hållbara och kan staplas för att spara utrymme och underlätta förvaring och hantering av olika material och produkter.